Gratis Proefles
Wil je meer informatie of een gratis proefles? Bel dan nu naar 06 - 211 510 36 of 038 - 422 22 33

Bladmuziek voor piano

Voor je pianoles heb je af en toe nieuwe muziekboeken of bladmuziek nodig. Hieronder vind je tips en adressen hoe je daar handig en voordelig aan kan komen.

Internet

Op internet zijn talloze winkels voor bladmuziek te vinden. Het kan de moeite waard zijn om prijzen tussen deze winkels te vergelijken. Enkele voorbeelden:

Muziekbibliotheek

Ben je lid van de Stadkamer in Zwolle? Dan kun je gebruik maken van de muziekbibliotheek. De bibliotheek beschikt over veel pianomuziek: een groot aantal songboeken van bekende artiesten, lesboeken en klassieke muziek. Je mag tot vijftien titels in één keer lenen en zes weken in huis houden zonder te verlengen.

Imslp.org

Free_sheet_music.jpg

Als je van klassieke muziek houdt, is de website imslp.org wat voor jou. Op de website staat de bladmuziek van meer dan 60.000 verschillende klassieke werken die je gratis kunt downloaden.

De site is volstrekt legaal. Daardoor kun je alleen composities downloaden van componisten die langer dan zeventig jaar dood zijn. Je kunt onder andere zoeken op instrument en op titel.

internetsites

Er is een wereld aan gratis bladmuziek voor handen op het internet. Even zoeken op Google en je hebt grote kans dat je vindt wat je zoekt. Je kunt natuurlijk zoeken op de woorden 'gratis bladmuziek' of 'gratis bladmuziek piano'. In het Engels is het aanbod nog veel groter: 'free sheet music' en 'free sheet music piano'.

De Slegte en Marktplaats

Bij De Slegte en Marktplaats kun je vaak leuke bladmuziek vinden voor weinig geld. Als je op zoek bent naar een specifiek boek is de kans wat kleiner dat je bij deze adressen slaagt. Maar het is wel een voordelige optie als je je eigen muziekbibliotheek wilt uitbreiden.

Kringloopwinkels

Bij kringloopwinkels in Zwolle zoals Stichting Kringloop en Hebbus kun je voor een habbekrats heel leuke pianomuziek tegenkomen. Als je in de buurt bent, is het altijd de moeite waard om even binnen te lopen om te kijken of er wat van je gading ligt.

Pianopraktijk Zwolle

Pianopraktijk Zwolle heeft de beschikking over honderden verschillende pianoboeken. Als je pianoles hebt bij Pianopraktijk Zwolle mag je gratis muziekboeken en bladmuziek lenen.