Gratis Proefles
Wil je meer informatie of een gratis proefles? Bel dan nu naar 06 - 211 510 36 of 038 - 422 22 33

Tarief

100_2799.jpg
Bij Pianopraktijk Zwolle krijg je
wekelijks en individueel een half uur les. 
In een volledig lesjaar betaal je 61,75 per maand. Als je later in het schooljaar instapt wordt het tarief naar evenredigheid berekent. Je kunt starten en opzeggen per kalendermaand.
 

Wekelijks les

We spreken samen een wekelijkse lestijd af die jou goed uitkomt in je rooster. Je hebt dan elke week pianoles op dat tijdstip, dus je weet precies waar je aan toe bent met je planning. Gevorderen leerlingen krijgen een les van een uur en kunnen tweewekelijks les krijgen.

In de vakanties en op feestdagen is de lespraktijk gesloten. Je hoeft voor die dagen vanzelfsprekend niet te betalen. Je betaalt alleen voor de dagen waarop daadwerkelijk lessen gepland worden.

Opzeggen

De lessen zijn gemakkelijk op te zeggen. Wanneer je in de ene maand opzegt, ben je met ingang van de volgende kalendermaand gestopt. Je hebt dus optimale vrijheid! Opzeggen kan mondeling en schriftelijk, telefonisch en per e-mail.

Lestijden

De pianolessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag, tussen 13.00 uur en 21.30 uur. Je kunt dus ook 's avonds les krijgen. Zo kun je je pianoles goed combineren met je baan of studie.