Gratis Proefles
Wil je meer informatie of een gratis proefles? Bel dan nu naar 06 - 211 510 36 of 038 - 422 22 33

Tarief

100_2799.jpg
Bij Pianopraktijk Zwolle krijg je
wekelijks en individueel een half uur les. In een volledig kalenderjaar komt het lesgeld neer op 69 euro per maand (inclusief BTW).
 

Wekelijks les

We spreken samen een wekelijkse lestijd af die jou goed uitkomt in je rooster. Je hebt dan elke week pianoles op dat tijdstip, dus je weet precies waar je aan toe bent met je planning. Gevorderde leerlingen krijgen een les van een uur en kunnen tweewekelijks les krijgen.

In de vakanties en op feestdagen is de lespraktijk gesloten. Je hoeft voor die dagen vanzelfsprekend niet te betalen. Je betaalt alleen voor de dagen waarop daadwerkelijk lessen gepland worden.

Opzeggen

Wanneer je dat wilt, kan je je vastleggen voor een jaar. En als je meer vrijheid wilt, is het mogelijk de lessen op te zeggen met slechts een maand opzegtermijn: wanneer je in de ene maand opzegt, ben je na de volgende kalendermaand gestopt. Je hebt zo optimale vrijheid! Opzeggen kan mondeling en schriftelijk, telefonisch en per e-mail.

Lestijden

De pianolessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 uur en 21.30 uur. Je kunt dus ook 's avonds les krijgen. Zo kan je je pianoles goed combineren met je baan of studie.